Wil je snel jouw bromfietsrijbewijs behalen?

Kom dan snel naar Scooterrijless.nl (onderdeel van Autorijless.nl).

Bij Scooterrijless.nl kun je kiezen uit één op één rijles of duo-rijlessen van een ervaren instructeur. Wij werken nooit met een grotere groep dan 2 leerlingen zodat de leerlingen snel hun brommerrijbewijs kunnen behalen. Onze vestiging is nog geen kilometer van het Cbr gevestigd. Daarom start je gelijk in het examengebied en zo verlies je geen tijd door in wijken te oefenen waar je helemaal niet jouw examen hoeft af te leggen. Onze slaagkans ligt daarom  boven de 80%!

Het is uiteraard wel mogelijk om voor de ervaring een losse les te boeken en een route te rijden die je bijvoorbeeld vaker zelf gaat rijden.

Scooterrijless.nl werkt met dagcursussen. Het is uiteraard ook mogelijk om een losse scooterrijles van 90 minuten in te plannen voordat je daadwerkelijk met de dagcursus gaat beginnen. Alles kan bij scooterrijles geregeld worden!

Nog geen 16?

Ben je 15,5 jaar oud? Kun je niet wachten om je bromfietsrijbewijs te halen? Dan kun je voor gratis advies bij Scooterrijless.nl terecht! Je zou dan bijvoorbeeld eerst online met de theorie aan de slag kunnen gaan om jouw theorie-examen alvast af te leggen. Door het op deze onspannen manier te doen, kun je op je verjaardag direct in 1 dag je bromfietsrijbewijs behalen.

Scooterrijless.nl heeft genoeg helmen en handschoenen op voorraad  zodat je altijd veilig de weg op kunt voor de rijlessen.

Trouwe klant:  €75 korting op je vervolg opleiding!

Trouwe klanten belonen wij graag. Geslaagd? Tevreden? Scooterrijbewijs op zak? Dan zien we je graag terug voor het behalen van je motorrijbewijs of je autorijbewijs met een grote korting.

Bekijk de tarieven voor de bromfiets pakketten