Rijlessen

Autorijless nodigt je uit kennis te maken met onze zorgvuldig ontwikkelde rijopleiding, die is afgestemd aan de normen van het CBR.

Bij onze rijschool heb je een vaste rijinstructeur vanaf de eerste les tot en met het behalen van het rijbewijs. De instructeur besteed veel aandacht aan de ontwikkeling van je verkeersinzicht en in het zelfstandig rijden. Zodra je de auto goed kunt bedienen zal je instructeur je steeds meer motiveren om je beslissingen zoveel mogelijk zelf te nemen. Vanaf de eerste les tot de laatste les worden al je vorderingen bijgehouden op je instructievorderingenkaart.

De rijlessen worden gegeven in een Volkswagen Polo Bluemotion die is voorzien van alle modernste technieken, verder is onze lesauto rookvrij.

Hoe ziet de inhoud van een gemiddelde rijles eruit?

De tijden welke hieronder staan zijn natuurlijk voorbeelden.

14:00 uur. Je wordt bijvoorbeeld thuis, op school of van je werk opgehaald met de lesauto. We kijken eerst kort hoe ver je bent met de rijopleiding en of je nog vragen hebt over de vorige lessen en wat je deze keer gaat behandelen tijdens de les. Als we dit bekeken hebben rijden we naar een geschikte oefengebied, maar wil je een keer ergens anders rijden is alles mogelijk.

14:10 Aankomst: in deze plaats rijden we een aantal straten door, we behandelen iedere les een onderwerp en/of een bijzondere verrichting zoals bijvoorbeeld fileparkeren. Dit duurt ongeveer 30 tot 40 minuten.

14:50 Rond deze tijd rijden we terug richting huis of de plek waar je afgezet wilt worden.

15:00 We zijn terug waar je afgezet wilt worden. We bespreken de les nog even na en vullen je instructievorderingenkaart in. Vervolgens maken we een afspraak voor de volgende les. Wil je bijvoorbeeld 1.5 uur of 2 uur les dan is dit mogelijk. Het voordeel hier van is dat je dan langer kan oefenen in het oefengebied. Het is voor elke rijopleiding belangrijk te onthouden dat voor het beste resultaat continuïteit een belangrijk aspect is.

Bij onze rijopleidingen is het dan ook mogelijk meerdere keren per week je rijlessen te volgen als er voldoende plaats is, wel krijg je iedere week minimaal 1 rijles.

De voordelen van onze Autorijless.nl

File:Flat tick icon.svg - Wikimedia Commons Geen wachttijd dus direct beginnen.

File:Flat tick icon.svg - Wikimedia Commons Vaste instructeur.

File:Flat tick icon.svg - Wikimedia Commons De leerling mag zelf kiezen, losse lessen of een pakket.

File:Flat tick icon.svg - Wikimedia Commons Ook de lesduur mag je zelf kiezen: 1 uur of 1.5 uur of 2 uur. Je kan zelfs kiezen hoeveel lessen je per week wil.

File:Flat tick icon.svg - Wikimedia Commons De leerling wordt opgehaald en afgezet waar hij/zij wil

File:Flat tick icon.svg - Wikimedia Commons Zit je in Utrecht op school geef dan je rooster door en zoeken we naar de beste lestijden.